Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  Потписан Споразум о обављању послова управљања комуналним отпадом

  1 Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, рекла је данас у Крушевцу да је улагање у комуналну инфраструктуру услов опстанка и развоја сваке локалне самоуправе и да је важно да би грађани у свим деловима Србије имали добре услове за живот.

  Опширније...
   
   

  Показна вежба здружених снага поводом Дана ЦЗ

  1 Поводом 1. марта - Дана цивилне заштите, данас је приказана заједничка показна вежба „Акција спасавања у урбаној средини у условима пожара и хемијске контаминације настале у случају елементарних непогода, техничко-технолошких криза и других незгода и опасности“.  Организатори су Град Крушевац, Гарнизон Крушевац, Сектор за ванредне ситуације, (Ватрогасно-спасилачке јединице и Специјализоване јединице ЦЗ), Полицијска управа, Црвени крст, школе и установе. Извођењу показне вежбе присуствовали су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и заменик градоначелника Весна Лазаревић.

  Опширније...
   
   

  Започели радови на асфалтирању у Малим Купцима

  1 Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић са сарадницима обишла је насељено место Мали Купци где су започели радови на асфалтирању две улице.

  Опширније...
   
   

  Комеморативна седница поводом смрти Арсенија Вуковића

  1 У Скупштинској сали Града Крушевца одржана је комеморативна седница поводом смрти Арсенија Вуковића, некадашњег председника Скупштине општине Крушевац.

  Опширније...
   
   

  Пријем за делегацију Савеза организације резервних војних старешина Србије

  3 Градоначелник Јасмина Палуровић данас је приредила пријем за делегацију Савеза организације резервних војних старешина Србије, на челу са председником др Милојком Николићем. Састанку су присуствовали и председник градског одбора Крушевац Марко Јеремић, као и заменик Слободан Лазић.

  Опширније...
   
   

  Обележен Дан државности Србије

  1 Поводом Дана државности Републике Србије, данас су градоначелник Јасмина Палуровић и заменик градоначелника Весна Лазаревић положили венац на Споменик косовским јунацима.

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 8

  • Актуелности

  • Сервисне инфо.

  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm1
  lap_deca 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  rodna-ravnopravnost-2

  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid