Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Крушевац на 40. Међународном сајму туризмa

  Ел. пошта Штампа

  1 Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић посетила је заједнички штанд Крушевца и Рибарске Бање на  40. Међународном сајму туризма.

  2

  Ово је била прилика да се Град Крушевац и Рибарска Бања представе на сајму са својом атрактивном и богатом понудом. У претходна два дана трајања сајма огроман број посетилаца је обишао штанд, где су у великом броју промотивних проспеката и флајера могли да се упознају са свим атрактивним дестинацијама у овом делу Србије.

  3

   

  4

   

  5

  Данас су наш штанд обишли и представници Удружењеа Крушевљана у Београду који су у разговору са Градоначелником изнели планове и идеје овог Удружења, као и наредне кораке сарадње са матицом - Крушевцем.

  11

  Штанд је посетио и певач Жељко Васић, који ће подовом 8. марта у крушевачкој Хали спортова одржати концерт, који је поклон Града Крушевца свим припаднцима лепшег пола у нашем граду.

  6

  Гости на штанду били су и челни људи братског града Ставроса (Грчка), који су јако заинтересовани за туристичку понуду Крушевца и Рибарске Бање.

  10

  Централни део данашње посете сајму је било потписивање предлога Уговора о оснивању Туристичке организације регије "Копаоник" (ТОРК), који је уз присуство Градоначелника потписала директор Туристичке организације Крушевац Сузана Милосављевић,  Циљ оснивања  ТОРК је промоција и развој туризма Регије Копаоник , доношење програма и планова са Стратегијом промоције туризма, координира активности привредних и других субјеката на подручју оснивача и др. 

  7

   

  8

  Предлог Уговора су потписали градови Крушевац и Краљево, општине Рашка, Брус, Куршумлија, Врњачка Бања, Блаце, Александровац и Трстеник.

  9

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid