Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Представници ФАО И Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде у посети Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић и помоћник градоначелника за пољопривреду, шумарство и водопривреду Марко Милојевић са сарадницима  су били домаћини  представницима ФАО, Милошу Миловановићу, кординатору  пројекта ФАО И Европске банке за Западни Балкан и сарадницима Luis Dias Pereira i Samuel Ghazaryan и Зорану Кнежевићу, представнику Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, у вези подршке изградње система за новодњавање и електрификације на територији града Крушевца.

  Разговарало се о наводњавању на подручју града Крушевца, и разматрани су одређени инфраструктурни пројекти наводњавања који би могли бити финансирани од стране Европске банке у сарадњи са ФАО и Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде.

   

  1

  Град Крушевац је предложио неколиико идејних решења за које постои техничка документација, који би могли бити реализовани у наредним годинама.

  2

  По завршетку састанка представници ФАО и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде са представницима Града су обишли предложене локације у Коњуху и Великом Головоду.

  3

   

  4

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid