Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Пријем за предшколце из Читлука

  Ел. пошта Штампа

  1 Mалишани предшколске групе из Читлука, Установе „Ната Вељковић“ данас су посетили градоначелника Јасмину Палуровић. Васпитачица Биљана Ђорђевић упознала је Градоначелницу са резултатима бројних конкурса на којима је учествовала ова група,  а неформалном сусрету присуствовала је и директор ПУ „ Ната Вељковић“, Весна Живковић.

  „Децо, један од разлога што смо данас заједно је ваша креативност, ваше литерарне мудрости и цртежи које сте заједно са вашом васпитачицом преточили у бројне награде. А тих награда је доста ... у овој школској години чак 15, од којих 5 међународних“, ово су речи којима је Градоначелница поздравила малишане у свом Кабинету.

  2

  Некадашњи добитник Видовданске похвале, васпитачица Биљана Ђорђевић, са својим 35.годишњим искуством, вредним радом и ентузијазмом, учи, организује и мотивише децу да испоље своју креативност кроз разне активности и учествују на бројним конкурсима од којих су многи крунисани вредним наградама. Последња у низу је ТВ апарат (од 40 инча), који је одмах нашао место у читлучком вртићу.

  3

   

  4

  Предшколци су за Градоначелницу и директорку Установе „Ната Вељковић“  припремили пригодне поклоне, а она им је пожелела да и даље својим трудом и радом у најлепшем светлу промовишу своју Установу и град.

  4

   

  6

  И како би рекао редитељ Божидар Калезић: „Све ређе чујемо откуцаје срца, смех и уздах, а све чешће дигитализована упутства која нам прослеђују компјутери, мобилни телефони и други апарати... Али ту су дечица из Читлука са својим порукама написаним срцем да нас одврате од авантуре избегавања живота, да нас врате међу телесне, душевне и добре!“

  7

   

  8

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid