Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Одржан 4. "Ноћни крушевачки полумаратон"

  Ел. пошта Штампа

  1 Вечерас је на Багдали одржан 4. "Ноћни крушевачки полумаратон". Учешће у све три трке вечерашњег програма узело је преко 450 такмичара, а манифестацију је свечано отворила градоначелник Јасмина Палуровић, која је и сама један од учесника полумаратонске трке.

    6

  Цео догађај подељен је у три дела - Купер трка задовољства  где учесници истрчавају стазу дугу 1 км, намењену широкој популацији и две такмичарске трке на 10  и 21,1 км.

  2  

   

  3

   

   

  5

   

  7

   

  8

   

   

  Отварајући манифестацију градоначелник Јасмина Палуровић пожелела је свим учесницима пуно успеха, фер и коректну борбу, "лаке ноге". "Град Крушевац и АРК "Маратонац" већ четврти  пут организују један овакав празник атлетике, а наше задовољство је утолико веће кад видимо да је сваке године све већи број учесника, а посебно најмлађих наших суграђана. Желим свима пуно успеха, а да најспремнији од нас победе".

    9

   

  12

  Посебну пажњу свих учесника и гледалаца вечерас је изазвала група такмичара из Јагодине, који су са своја два друга са посебним потребама (у инвалидским колицима) претрчали полумаратон. Током целе стазе они су добијали салве аплауза и громогласне речи подршке и дивљења.

  11

  Највише успеха вечерас је имао домаћи такмичар Ненад Живковић, који је убедљиво победио  на 10 км и у полумаратону.

  4

   

  Све резултате остварене у трци на 10 км и на полумаратону, можете погледати овде.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid