Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  Обилазак саобраћајница код Аеродрома и у Модрици

  Grb_grada Градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине града Живојин Милорадовић, заменик градоначелника Весна Лазаревић и председник Савета МЗ Никола Филиповић, данас су обишли саобраћајницу у оквиру ПДР –а Стари аеродром, фаза I (паралела са Бруским путем), као и општински пут кроз насељено место Модрица.

  Опширније...
   
   

  Видовданска акција "Треће дете"

  beba-640x320 У Мозаик сали Градске управе,  данас је одржана традиционална „Акција треће, четврто и пето дете по рођењу“, коју организује Одељење за друштвене делатности Градске управе Крушевац и Комисија за спровођење мера и активности популационе политике града Крушевца. Генерални покровитељ и донатор је Град Крушевац, а ова акција је 64. по реду.

  Опширније...
   
   

  Манифестација "Пчела" у Шанцу

  1

  У селу Шанац, надомак Крушевца, вечерас је одржана, прва по реду, културна манифестација „Пчела“.  Назив је добила по истеименој чесми, која је пре 81 годину направљена у Шанцу. Манифестацији су присуствовали градоначелник Јасмина Палуровић, заменик градоначелника Весна Лазаревић и председник Скупштине града Живојин Милорадовић.

   

  Опширније...
   
   

  Tрећа ванредна седница Штаба за ванредне ситуацијe

  Grb_grada Данас је одржана трећа ванредна седница (телефонска) Штаба за ванредне ситуације.

  Опширније...
   
   

  Мото крос шампионат у Глобару

  1 У селу Глобаре, данас је званично отворен Европски, Балкански и Национални шампионат у мото кросу. Трку је отвориo  помоћник градоначелника Предраг Миленковић, а присуствовао је и председник Скупштине града Живојин Милорадовић.

  Опширније...
   
   

  Акција чишћења језера "Ћелије"

  1 На потезу језера " Ћелије" данас је организована акција чишћења. Наиме, почетком ове године, град Крушевац и општине Брус, Блаце и Александровац потписали су " Меморандум о разумевању на заштити и одрживом коришћењу акумулације Ћелије".

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 10

  • Актуелности

  • Сервисне инфо.

  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  rodna-ravnopravnost-2

  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid