Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  У наредних 48 сати очекује се повећање броја заражених коронавирусом

  Vlada_republike_Srbije1 Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да се у наредних 48 сати очекује повећање броја заражених коронавирусом, нагласивши да су се по броју новооболелих у последњих неколико дана издвојили Београд, Ћуприја, Чачак и Ваљево.

  Опширније...
   
   

  За раднике у самоизолацији и оболеле накнада у висини пуне зараде

  Vlada_republike_Srbije1 Влада Републике Србије препоручила је на данашњој седници свим послодавцима да својим запосленима, који се налазе у самоизолацији или су оболели од COVID-19, због непосредног излагања ризику због обављања свог посла, обезбеде право на накнаду зараде у висини од сто одсто.

  Опширније...
   
   

  У Србији укупно 1.171 потврђен случај заразе коронавирусом

  Grb_grada Министарство здравља Владе Републике Србије саопштило је да је у нашој земљи до данас у 15 часова регистрован укупно 1.171 потврђен случај COVID-19.

  Опширније...
   
   

  Веће могућности за вођење евиденције о напретку ученика у есДневнику

  Vlada_republike_Srbije1 Министарство просвете науке и технолошког развоја Владе Републике Србије саопштило је данас да је у циљу подршке наставницима и стручним сарадницима у вођењу евиденција о образовно-васпитном раду и извештавању родитеља током наставе на даљину, значајно унапређена функционалност уноса података у секцију „Активности“, у систему есДневник.

  Опширније...
   
   

  Нетачне информације да се настава на даљину прекида

  Vlada_republike_Srbije1 Министарство просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије саопштило је данас да су се у јавности појавиле нетачне информације о томе да се настава на даљину прекида, а да ће летња школа почети са радом од 1. јуна до 1. августа ове године.

  Опширније...
   
   

  Полагање пријемних за ученике са посебним способностима као до сада

  Vlada_republike_Srbije1 Министарство просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије саопштило је данас да спроводи пријављивање ученика за полагање пријемног испита за упис у специјализоване средње школе.

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 40

  • Актуелности

  • Сервисне инфо.

  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm1
  lap_deca 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  rodna-ravnopravnost-2

  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid