Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести "НЕКА ТЕ ВОЗИ БИЦИКЛ, А НЕ ДРОГА"

  "НЕКА ТЕ ВОЗИ БИЦИКЛ, А НЕ ДРОГА"

  Ел. пошта Штампа
  Biciklisti Данас је на улицама Крушевца одржана бициклистичка трка "НЕКА ТЕ ВОЗИ БИЦИКЛ, А НЕ ДРОГА". Кружна трка, подељена у 4 узрастне категорије, окупила је већи број учесника и посматрача.

   

   

  Старт и циљ трке је био на Тргу косовских јунака, да би се кроз центар града возило до Нове пијаце, па даље до Пионирског парка, да би се Чупићевом улицом стигло до циља.

   

  Biciklisti2

   

  Трку је свечано отворио заменик градоначелника Синиша Максимовић, који је свим такмичарима пре свега пожелео мирну и безбедну трку, а нека најбољи и најспретнији победи. "Локална самоуправа ће се и у наредном периоду трудити да организује што више оваквих окупљања младих, који ће се кроз спортске дисциплине и такмичења развијати у здравом духу", истакао је заменик градоначелника.

  Након завршених трка у свим узрастним категоријама, пригодне поклоне првопласираним и дипломе освајачима 2. и 3. места уручио је градоначелник Крушевца Братислав Гашић.
  Велику пажњу присутних је привукло и занимљиво превозно средство које се покреће путем педала, намењено за превоз 10-12 особа.

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid