Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Нова возила за ЈКП "Крушевац"

  Нова возила за ЈКП "Крушевац"

  Ел. пошта Штампа
  1

  Данас је извршена примопредаја специјализованих возила за потребе ЈКП „Крушевац“. Донатори су компаније „Миленијум тим“ из Београда и  „Текгас“  из Крушевца, а стављањем у функцију нових возила, чишћење и улепшавање града биће подигнуто на виши ниво.

   

   

  Ради се о 3 аутосмећара марке ВОЛВО, донација „Миленијум тима“ из Београда, вредност 8.854.455 динара, аутосмећару марке МЕРЦЕДЕС, чистилици и усисивачу које је поклонио Крушевљанин који живи и ради у Шведској, укупна вредност донације око 5,5 милиона и компанија „Текгас“ из Крушевца је донирала 4 камиона чистилице, вредности 4,8 милиона динара.

  2

  Окупљеним грађанима најпре се обратила градоначелник Јасмина Палуровић. Она је истакла да ће новим возилима бити повећана ефикасност рада ЈКП, ниво и квалитет одржавања хигијене у граду, али и на сеоском подручју и тиме још више потврдити да Крушевац са правом носи епитет једног од најчистијих и најуређенијих градова у Србији.

  3

  4

   

  5

   

  6

  На скупу су говорили и представници донатора, „Миленијум тима“ и „Текгаса“ који су напоменули да су донације део њихове политике друштвено одговорних компанија. Брига о еколошкој компоненти такође је један од важних постулата којима се руководе у пословању, тако да ће коришћењем нових возила и тај аспект бити знатно побољшан.

  7

  На донацијама се захвалила и директор ЈКП „ Крушевац „ Снежана Радојковић која је између осталог рекла да ово предузеће тежи да достигне статус лидера у овој области. Возила ће бити максимално искоришћена, тако да ће око 250 радника овог предузећа радећи у три смене, побољшати квалитет и ефикасност услуга које обављају.

  8

  Снежана Радојковић се осим донаторима захвалила и бившем градоначелнику Братиславу Гашићу захваљујући чијем ангажовању је и дошло до реализације донација.

  9

   

  10

   

  11

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid