Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Државно првенство у атлетици за сениорке и сениоре у Крушевцу

  Државно првенство у атлетици за сениорке и сениоре у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Град Крушевац је домаћин дводневног Првенства Србије за сениоре и сениорке у атлетици. Такмичења се одржавају на спортском комплексу "Радомир Мићић Миче", а организатори су Атлетски савез Србије, Атлетски клуб "Крушевац" и Град Крушевац.

   

   

  Градоначелник Јасмина Палуровић, отварајући такмичење, напоменула је да је Крушевац град спорта и младих, да је са овог простора изникло много успешних спортиста. "Поносни смо на то што смо трећи пут домаћини државног првенства за сениоре и сениорке у атлетици. То је доказ да имамо добро инфраструктуру и да смо добри организатори. Као домаћини уложили смо максималне напоре да ово Првенство буде једно од најбоље организованих до сада, а надам се да ће сви такмичари остварити добре резултате.

  2

  Директор Атлетског савеза Србије Слободан Бранковић захвалио се граду домаћину на прихватању организације и свим такмичарима пожелео да постигну добре резултате и остваре норме за предстојеће Светско првенство.

    3

   

  4

   

  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  9

   

  11

   

   

  Љубитељи атлетике у прилици су да виде Ивану Шпановић, Асмира Колашинца, Елзана Бибића, Емира Бекрића, Драгану Томашевић, Тамару

  Салашки...

   

  13

  10

   

   

   

  12

  Сутра, другог дана такмичења, наступиће и прва дама српске атлетике Ивана Шпановић.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid