Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Завршени радови на асфалтирању улица у Кукљину

  Завршени радови на асфалтирању улица у Кукљину

  Ел. пошта Штампа

  1 Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић, председник Скупштине града Живојин Милорадовић и заменик градоначелника Весна Лазаревић са представницима МЗ Кукљин обишли су новоасфалтиране улице.

  Претходних дана рађене су две улице у Кукљину - Учитеља Гмитра и Живојина Ристића, за које је укупно обезбеђено преко 10 милиона динара.

  2

  По речима градоначелника Јасмине Палуровић улица Учитеља Гмитра у дужини од 480 метара рађена је средствима из буџета града  (7,24 милиона динара) - извођач радова ПП "Техноградња" Крушевац, а улица Животија Ристића (400 метара) урађена је средствима ЈП "Путеви Србије (око 3 милиона динара) - извођач радова "Крушевацпут" а.д.

  4

   

  3

  У разговору са представницима ове Месне заједнице и мештанима, челни људи Крушевца упознали су се са њиховим проблемима и даљим плановима за развитак села. 

   

  Како су истакли представници МЗ у последње две године је доста тога урађено: реновирана скела, реновирана капела на гробљу, радови на унутрашњем уређењу Дома културе су при крају, већи број улица насипан и поравнат, асфалтиран улаз у школу...

  5

   

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid