Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Донација возила ЈКП "Крушевац"

  Донација возила ЈКП "Крушевац"

  Ел. пошта Штампа

  1 У ЈКП „Крушевац“ данас је уручена вредна донација, дар предузећа „Ресор" из Гаџиног Хана. Ради се о камиону путару који ће унапредити рад ове јавне службе.

  Директор фирме „Ресор" из Гаџиног Хана Бранислав Михајловић уручио је кључеве возила марке ИВЕКО, директорки ЈКП „Крушевац“ Снежани Радојковић. Он је власник предузећа за производњу нових и ремонт старих комуналних надоградњи., које је основано 1992. године.

  2

  Иначе, ово није први поклон граду Крушевцу. Неколико возила већ је предато јавном комуналном предузећу током протеклих Ускршњих празника, а такође, према речима директора Михајловића, није ни последња донација.  Он је додао да је вредност возила „путара“ намењеног побољшању јавне хигијене у граду,  око милион динара.

  3

  Снежана Радојковић која руководи крушевачким јавним комуналним предузећем нагласила је да је план о „ уласку „ у сва насељена места којих има 101 на територији Града, већ остварен и да је ова служба максимално ангажована на пољу јавне хигијене града и уређењу зелених површина.

  4

  Да је ова чињеница видљива на сваком кораку уверили су се и гости побратимских градова који су присуствовали примопредаји возила.

  5

  На донацији се захвалила и градоначелник Јасмина Палуровић која је изјавила да је Крушевац један од најчистијих градова у Србији и да својом пословном политиком у најширем смислу, која подразумева подизање еколошке свести и заштиту животне средине, подиже стандарде пословања у овој области.

  7

   

  На овом догађају присуствовале су делегације братских градова које бораве у Крушевцу, директори јавних предузећа и установа и радници овог колектива.

   

  6

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid