Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Новогодишњи пријем

  Новогодишњи пријем

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом Новогодишњих и Божићњих празника, градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић приредила је традиционалан пријем.

   

   

  8

   

  9

   

  Бивши градоначелник Братислав Гашић, упутио је поруку свим Крушевљанима, коју је прочитала Градоначелник Јасмина Палуровић, а поруку можете видети овде.

  2

  Присутнима се обратила градоначелник Јасмина Палуровић, а говор можете прочитати овде. Сумирајући годину за нама, захвалила се свима који су својим радом и залагањем допринели да Крушевац пословну 2019. годину заврши веома успешно и са резултатима на које можемо бити поносни.

   

  Поводом 650 година од оснивања Града Крушевца, расписан је Конкурс за урбанистичко-архитектонско решење за реконструкцију Трга косовских јунака. Донета је одлука да два рада добију трећу награду у износу од по 200.000 динара.

   

  Једна је припала пројектном бироу "Arco project" Београд, а друга Студију за пројектовање "С" из Крушевца. Драган Стошић, дипл. инг арх  из Крушевца добио је Захвалницу за учешће.

  Радове можете погледати овде.

  6

   

  7

   

  Пријему су присуствовали представници јавног живота, привреде, народни посланици, одборници, већници, директори јавних предузећа и установа, репрезенти војске, полиције цркве, судства, донатори, директори школа, удружења грађана, медији, невладине организације...

  3

   

  4

   

  5

  У уметничком програму учествовале су ученице музичке школе „Стеван Христић“ Андријана Гвозденовић, флаута, Нађа Стојановић, виолина и Анастасија Васић, клавир.

  10

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid