Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Јуниорско атлетско првенство Србије у Крушевцу

  Јуниорско атлетско првенство Србије у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  0 Град Крушевац је домаћин дводневног Првенства Србије у атлетици за јуниорке и јуниоре. Такмичење је отворио помоћник градоначелника за омладину и спорт Владимир Петровић.

   

  На "Мичетовом стадиону" данас се у нашем граду одржава јуниорско атлетско првенство у атлетици. Ове године учешће је узело преко  такмичара из више од 35  клубова.

   

  1

   Помоћник градоначелника за омладину и спорт Владимир Петровић  пожелео је свим такмичарима пуно успеха. "Желим да данас и сутра на првенству остварите своје спортске циљеве за које сте се жестоко припремали у претходном периоду. Сваки сантиметар и свака секунда могу вам донети ловорике, али и ако не успете у својим намерама, нека вам ово првенство послужи као добра поука за нека наредна надметања. Град Крушевац, као град спорта, учинио је све да имате изванредне услове за једно фер и спортско такмичење".

  2  

   

  3

   

  5

   

  6

  Крушевачка публика има  прилику да данас и сутра види будућност српске атлетике, који представљају будуће освајаче медаља на највећиим међународним атлетским смотрама.

  7

   

  8

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid