Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  Промоција саветовалишта за помоћ оболелим од малигних болести

  1

  У Дијагностичком центру Крушевац, данас је промовисано саветовалиште „Нарцис“, као прво Онколошко саветовалиште у Расинском округу. Основано је са циљем да побољша квалитет живота, пружи стручну помоћ и подршку људима који болују од малигних болести током процеса лечења до рехабилитације. Стручна подршка и помоћ намењени су и члановима њихових породица.

   

  Опширније...
   
   

  Град Крушевац носилац једног од 18 пројеката унапређења управљања имовином

  5

  Јуче су у одржани састанци пројектног и имплементационог тима пројекта кроз који ће у наредних годину и по дана Град Крушевац значајно унапредити управљање имовином и створити услове за остваривање веће користи од јавне имовине за грађане. Имплементациони тим чине стручњаци и службеници више одељења градске управе Града Крушевца и општинске управе Општине Алексинац, заменица градоначелнице Весна Лазаревић, начелник Градске управе Иван Анђелић, као и  чланови пројектног тима ангажовани на пројекту.

  Опширније...
   
   

  Стручни скуп на тему заштите животне средине

  4

  Град Крушевац и Регионална привредна комора  Расинског управног округа организовали су 20. фебруара стручни скуп на тему Поглавља 27 у процесу придруживања Србије ЕУ, као и о пројектима, које град Крушевац спроводи у области заштите животне средине.

   

  Опширније...
   
   

  Обележен Дан државности Републике Србије

  1 Поводом Дана државности Републике Србије, данас су градоначелник Јасмина Палуровић и заменик градоначелника Весна Лазаревић положили венац на Споменик косовским јунацима.

  Опширније...
   
   

  Пријем за нападнуте фудбалере ФК "Напредак"

  1 Поводом вандалског напада у Пионирском парку од стране групе младића  на фудбалере  ФК „Напредак“ из Крушевца Ибрахима Ндијаја и Самјуела Баха Региса, градоначелник Јасмина Палуровић примила је поменуте фудбалере и челне људе клуба – директора клуба Владимира Арсића и потпредседника клуба Бојана Миладиновића.

  Опширније...
   
   

  Потписан меморандум о разумевању о заштити језера Ћелије

  1 У Регионалној привредној комори, данас је потписан Меморандум о разумевању на заштити и одрживом коришћењу језера Ћелије између града Крушевца и општина Брус, Блаце и Александровац. Меморандум су потписали градоначелник Јасмина Палуровић и председници општина Брус - Милутин Јеличић, општине Блаце - Милан Ћурчић и општине Александровац - Југослав Стајковац.

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 9

  Време у Крушевцу

  Температура: 7 °C 13383-1550848441 .gif" width="40" height="25" align="middle" alt="vreme" />
  Притисак: 997. hPa barometar.gif
  Прогноза...
  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  rodna-ravnopravnost-2

  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid