Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна

Град Крушевац - вести

Пријем за предшколце из Читлука

1 Mалишани предшколске групе из Читлука, Установе „Ната Вељковић“ данас су посетили градоначелника Јасмину Палуровић. Васпитачица Биљана Ђорђевић упознала је Градоначелницу са резултатима бројних конкурса на којима је учествовала ова група,  а неформалном сусрету присуствовала је и директор ПУ „ Ната Вељковић“, Весна Живковић.

Опширније...
 
 

У Врњачкој Бањи обележен велики јубилеј

1

Поводом 150 година организованог туризма у Врњачкој Бањи, данас је у "краљици" бањског туризма Србије, одржана свечаност којој је присуствовао и председник Републике Србије Александар Вучић.

Опширније...
 
 

Уручена "Беловодска розета" Радовану Белом Марковићу

1 На вечерашењм завршном делу културне манифестација „Беловодска розета“, уручена је награда овогодишњем лауреату -  Радовану Белом Марковићу. Розету  је уручила градоначелник Јасмина Палуровић.

Опширније...
 
 

Отворен кошаркашки терен „Драган Милосављевић“

1 У оквиру акције компаније „Mozzart“ -  „Сто терена за једну игру“, вечерас је  свечано отворен реконструисан кошаркашки терен на Багдали, посвећен Драгану Милосављевићу, нашем Крушевљанину и актуелном сениорском  кошаркашком репрезентативцу Србије.  Реконструисани терен су отворили градоначелник Јасмина Палуровић и кошаркаш Драган Гаги Милосављевић.

 

Опширније...
 
 

Пријем за карате клуб "Крушевац"

1

Поводом бројних освојених признања на европском Првенству у каратеу одржаном у Крагујевцу маја ове године, приређен је пријем за чланове карате клуба „Крушевац“. Примила их је градоначелник Јасмина Палуровић, а присуствовао је и помоћник градоначелника за омладину и спорт Предраг Миленковић.

 

Опширније...
 
 

Атлетско првенство Србије у Крушевцу

1 Град Крушевац је домаћин дводневног Првенства Србије у атлетици за сениорке и сениоре. Такмичење је отворила градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић.

Опширније...
 
 

Страна 1 од 10

Време у Крушевцу

Температура: 21 °C vreme
Притисак: 990.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
insp_nadzor
javne_nabavke 
obj_proc 
gis 
urban 
finansijski_planovi 
kategorizacija 
pee
lpzzs
lapm 
sl_list 
informator  

budzet_grada


uputstvo-budzet
psss 

naled_bfm

skgo
naled
usaid