Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Репарирана скела у Кукљину

  Ел. пошта Штампа

  1 У селу Кукљин, данас је поринута у Западну Мораву скела, која је у претходних месец дана репарирана. Ову месну заједницу обишли су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и шеф Службе месних заједница Никола Филиповић.

   

   

    2

   

  Према речима Градоначелника, приликом задњег обиласка ове МЗ мештани су изнели проблем са оштећењем скеле, а локална самоуправа је као и увек пронашла решење за помоћ и решавање овог проблема. „Ова скела је од великог значаја за мештане овог краја, јер се ближи почетак пољопривредних радова, а велики део њиховог обрадивог земљишта  је са друге стране Западне Мораве.  Наредних дана очекује се завршетак патосања скеле и биће спремна за употребу“.

  3

  Радови су реализовани захваљујући средствима МЗ и мештана Кукљина, а све радове – без новчане накнаде  извели су вариоци ЈП „Градска топлана“ Крушевац.  Тежина скеле је око 10 тона, а максимална носивост је 3 тоне. Скела ради сваким даном током целог лета, а скелеџије по потреби раде и на позив мештана овог краја.

  4

   

  5

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid