Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Мост љубави, пријатељства и помирења

  Ел. пошта Штампа

  1 Од сада, неће само Врњачка Бања бити препознатљива по "мосту љубави". Наиме, делегација Града - градоначелник Јасмина Палуровић и председник Скупштине Живојин Милорадовић, као и управник ВП Дома Иван Мијаиловић, промовисали су данас нову "симболику" моста на Расини (путни правац Горњи Степош - Наупаре) као споне љубави, пријатељства и помирења, на аутентичан начин - стављањем катанаца.

  Да и у активностима у циљу сређивања Града може бити креативности, уверили су се путници, пролазници, мештани али и ученици ОШ "Деспот Стефан" из Горњег Степоша који су присуствовали несвакидашњем догађају.

   

  2


  Директор ВП Дома Иван Мијаиловић, образложио је да је у циљу ресоцијализације штићеника,али и друштвене одговорности која је једна од битних компоненти функционисања ове установе - рад у корист побољшања услова живота грађана, чишћење и сређивање локација, али и помоћ приликом организовања различитих манифестација, програма и садржаја, па и хуманитарних акција које организује Град.

   

  3  Мост у Горњем Степошу надвисује једну од најуређенијих плажа на Расини, а штићеници Дома додатно ће је побољшати кошењем, које такође ускоро планирају.

   

  4


  Следећа активност је улепшавање (реконструкција) моста у Макрешану, рашчишћавање локације Аеродрома и уређење свих купалишних површина. За све те радове, осим ангажовања штићеника, користиће се средства (донације) Дома.

   

  5

   

   

  6


  На свим побројаним, завршеним, али и будућим активностима, захвалила се градоначелник Јасмина Палуровић, истичући том приликом континуирану подршку Града овој Установи, у реализацији планова у свим сферама.

  7

   

  8

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid