Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Завршено асфалтирање пута Мешево - Дољане

  Ел. пошта Штампа
  1

  Данас су мештани МЗ Мешево, прецизније насељеног места Дољане,до засеока Бабићи, добили новоасфалтиран локални пут у дужини од 1300 метара. Завршетку радова присуствовали су градоначелник Јасмина Палуровић и председник Скупштине Живојин Милорадовић са сарадницима.

  Према ранијем договору, најпре је асфалтирана деоница од 550 метара, на улазу у Mешево.

   

  2


  У другој етапи, прешло се на два пута дужу трасу, при чему ће осим асфалтирања бити одрађени и канали са стране.То ће омогућити и несметан пролазак аутобуса и продужење линије која је управо из овог разлога била краћа.

   

  3

   

  Ово ће умногоме олакшати живот житељима око 40 - ак домаћинстава, односно 220 становника Дољана и 440 колико их живи у Мешеву. Вредност инвестиције је око 18 милиона динара, а извођач "Крушевац пут".

   

  4

   

  Градоначелник Јасмина Палуровић је у разговору са мештанима рекла да се све активности, пре свега инфраструктурне, али и друге, по месним заједницама, одвијају према зацртаном плану и динамици, а све у циљу равномерног развоја града и села.

  5


  Према речима представника месне заједнице, недавно је отпочела и замена постојеће уличне расвете ЛЕД сијалицама, а планира се и асфалтирање још неколико путних праваца.

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid