Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  "Европски дан паркова" обележен у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Манифестација „Европски дан паркова“ данас је обележена и у Крушевцу.  У Пионирском парку, програм су организовали Градска управа Крушевац, ЈКП „Крушевац“, ОШ „Бранко Радичевић“ – одељење у Макрешану, Музичка школа „Стеван Христић“ и деца ПУ „Ната Вељковић“.

   

  Поздравивши присутне помоћник градоначелника за екологију, одрживи развој и енергетику, између осталог истакла је да Град Крушевац пуно улаже у уређење и сређивање паркова. „У претходном периоду комплетно су реконструисани и опремљени мобилијаром Пионирски парк и Парк Багдала. Трудићемо се да и у наредном периоду имамо што више лепо уређених зелених оаза и да наш град по томе буде сличан многим европским градовима. Паркови су „плућа“ града, простор намењен за све од 7-77 година и сви заједно их требамо чувати“.

    2

  Помоћник градоначелника Оливера Дреновац и директор ЈКП „Крушевац“ Мирослав Милојковић са малишанима из вртића данас су у Пионирском парку посадили још 6 нових садница и на тај начин проширили фонд стабала  на овом простору.

    6

   

  7

  Ученици ОШ „Бранко Радичевић“ и Музичке школе, као и малишани ПУ „Ната Вељковић“ извели су пригодан културно уметнички програм.

  3

   

  4

   

  5

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid