Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Пријем деце поводом Дечије недеље

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом Дечије недеље данас је, традиционално у 5 до 12 организован пријем у згради Градске управе. Ученике основних и средњих школа, као и предшколце установе "Ната Вељковић"  примиле су у Мозаик сали  Весна Лазаревић, заменик градоначелника и Драгица Бојковић, заменик начелника Градске управе.  Ове године, програм Дечије недеље се одвија под слоганом: МОЈЕ ЈЕ ПРАВО ДА ЖИВИМ СРЕЋНО И ЗДРАВО - за одрастање без насиља.

  Обраћајући се деци, Весна Лазаревић, заменик градоначелника је рекла: „Ове године, Дечија недеља ће бити још једна прилика да се скрене пажња најшире јавности на проблем насиља над децом, а сви одговорни актери позову на чврсто и умрежено деловање у циљу заштите сваког детета у нашем друштву. Деца су наша будућност и руководство Града ће се потрудити да им у наслеђе остави што сређенији и лепши град како би они остали да живе и раде у њему.   Надам се да ће недеља која долази пробудити у нама оно што је заиста битно -  бригу о свој нашој деци, свакога дана а не само у овој недељи. Нека свака недеља буде ДЕЧИЈА НЕДЕЉА!

  2

  После кратког програма деце вртића „Звончић“,  ученици основних и средњих школа, као и предшколци постављали су питања о свим темама, а најчешћа су била везана за посао градоначелника, организацију рада Градске управе и Скупштине.

  3

   

  5

   

  6

   

  7

   

  8

  На крају пријема, малишани вртића „Звончић“ уручили су заменику градоначелника књигу са цртежима „Крушевац у мом загрљају“, а потом су сви обишли Скупштинску салу.

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid