Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Одржан 14. Међународни фестивал туристичких публикација "Кофер слова - кофер снова"

  Ел. пошта Штампа

  1 У организацији Туристичке организације града Крушевца и Града Крушевца одржан је 14. Међународни фестивал туристичких публикација "Кофер слова - кофер снова". Фестивал је отворила градоначелник Јасмина Палуровић, а присуствовали су и председник Скупштине града Живојин Милорадовић, заменик градоначелника Весна Лазаревић, заменик начелника Градске управе Драгица Бојковић....

  Сада већ традиционална манифестација окупила је 45 туристичких организација градова и општина Србије. Ово је прилика да се прикажу новитети туристичких понуда локалних самоуправа, бањских и планинских дестинација. 

   

  2

  Према речима Сузане Милосављевић, директора Туристичке организације града Крушевца, данас је слика српског туризма представљена у Крушевцу, јер се све овакве организације труде својим радом да промовишу своје градове, општине и прикажу сваки њихов сегмент.

  3

  Градоначелник Јасмина Палуровић, отворила је манифестацију уз захвалност свим учесницима који већ 14. пут препознају значај оваквих скупова. "Ово је фина прилика да у наредна два дана наши суграђани погледају и упознају се са туристичким понудама и потенцијалима локалних средина Србије. Такође, ово је прилика да туристичке организације још више повећају квалитет садржаја својих понуда разменом искустава, идеја и унапређења знања". 

  4

   

  5

   

  6

   

  7

   

   

  Све присутне, поздравила је и наша суграђанка Нађа Кљајић, пре пар дана изабрана за "Мис туризма Србије".

   

  11

  Најбољима, у више категорија уручене су вредне награде и признања.

  8

   

  9

   

  10

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid