Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Комеморативни скуп поводом смрти директора ЈКП "Крушевац" Мирослава Милојковића

  Ел. пошта Штампа

  1 Након краће болести јуче је преминуо директор ЈКП "Крушевац" Мирослав Милојковић.

   

   

  Тим поводом данас је у  просторијама ЈКП "Крушевац"  комеморативна седница. Породици, руководству града, колегама и пријатељима обратили су се у име ЈКП "Крушевац" Славица Видојевић, извршни директор, а у име запослених радника Снежана Радојковић.

   

  3

   

  "Данас смо се окупили овде да одамо последњу почаст нашем Микију, човеку који није имао ниједну мрљу у каријери - ни личној ни професионалној. Никада себе није истицао у први план, сматрао је да је као директор први међу једнакима. Никада није волео да слуша хвалоспеве о себи - мислим да би нам рекао "Еј, не причајте ту празне приче, хајде да завршимо посао. Увек је имао доста посла који треба завршити - ако је зависило од њега, послове је завршавао. Увек је имао доста проблема које треба решити - ако је зависило од њега, проблеме је решавао. Увек је мислио на све друго - осим на своје здравље. И онда, када је желео да се посвети здрављу, било је касно. То је једино што није могао да заврши и једино што није могао да реши јер више није зависило од њега", рекла је извршни директор ЈКП "Крушева" Славица Видојевић.

   

  2

   

  Комеморативном скупу присуствовала је и градоначелник Јасмина Палуровић са сарадницима, колеге - директори крушевачких јавних предузећа и бројни други поштоваоци лика и дела Мирослава Микија Милојковића.

  3

  Мирослав М. Милојковић је рођен 14.06.1960. године у Нишу. Завршио је Грађевински факултет у Нишу. Био је жењен, отац двоје деце која су при крају студија.

   

  У ЈКП „Крушевац“, радио је од октобра месеца 1999 године на пословима руководица РЈ Погребне услуге и повремено на пословима инвенстиција и текућег одржавања ЈКП „Крушевац“. Од маја месеца 2014 године, обављао је послове помоћника директора, а од септембра месеца 2017 године, обављао је послове извршног директора ЈКП „Крушевац“.

   

  Од 1992. - 1999. године, радио је у ДП „Услуга“ Крушевац, на пословима шефа градилишта, руководиоца градње и техничког директора. Такође, по завршетку студија радио је на пословима грађевинског инспектора у општини Гаџин Хан и директора Јавног комуналног стамбеног предузећа, Водовода и Друштвеног фонда за путеве општине Гаџин Хан.

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid