Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Свечана академија поводом 14. октобра

  Ел. пошта Штампа
  Grb_grada Поводом Дана ослобођења града Крушевца, у позоришту је одржана Свечана академија, на којој су најзаслужнијим предузећима додељене Захвалнице. На скупу коме су присуствовали бројни гости, градови побратими, суседне општине, представници руководства града и округа, војске, полиције, јавних предузећа и установа, привреде...изведен је и пригодан програм.
  На почетку Свечане академије емитован је ретроспективан филм "Од октобра до октобра", у оквиру кога су приказане најзначајније активности и инвестиције града Крушевца.
  О томе је наставила да говори и градоначелник Јасмина Палуровић, уз осврт на будуће планове и пројекте које ће град Крушевац наставити да реализује истом динамиком.
  " Морам да се похвалим чињеницом да смо као локална самоуправа имали изузетну подршку председника Републике Србије, Александра Вучића, као и Владе.Сарадња са министарствима била је на изузетно високом нивоу, уз чију помоћ смо реализовали многе значајне пројекте. Велику помоћ и подршку имамо и од суграђанина Братислава Гашића без чијег залагања и утицаја наш град не би изгледао овако лепо као данас и атрактиван за инвеститоре".
  Градоначелник Јасмина Палуровић подсетила је и на несебичан рад и залагање претходног градоначелника Драгог Несторовића, које је уткао у свој град и немерљиво допринео његовом развоју.
  Такође, захвалила се Клубу привредника на ангажовању и донацијама којима унапређује развој града у свим сегментима и захваљујући чијим средствима је Крушевац недавно добио споменик Кнегињи Милици, достојанствен монумент на тргу Деспота Стефана.
  У наставку Академије, додељене су Захвалнице предузећима као друштвено одговорним привредним субјектима, за допринос развоју и просперитету града.
  Захвалницу и реплику споменика Косовским јунацима добио је Клуб привредника Крушевац.
  Добитници Захвалница су и : корпорација " Трајал", " Расина Енергогас", " Техноградња", " Телекомуникација" Блаце, Специјална болница " Рибарска Бања", " Штампа систем" Београд, стовариште " Милошевић", расадник " Дизни" из Великог Шиљеговца и Јавно - комунално предузеће.
  У име награђених, захвалио се председник Клуба привредника, Бобан Гашић.
  У програму су учествовали глумци Крушевачког позоришта, дечји хор КЦК и фолклорни ансамбл " 14.октобар".
  На Свечаној академији, минутом ћутања одата је и пошта преминулом директору ЈКП " Крушевац " Мирославу Милојковићу.
   

  naled_bfm

  skgo
  usaid