Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Уручене награде Светосавским ђацима

  Ел. пошта Штампа
  1

  У Мозаик сали Градске управе, данас је одржана традиционална свечаност на којој су додељене награде најбољим ђацима основних и средњих школа, поводом школске славе – Светог Саве.

   

  2

  Град Крушевац је на основу предлогa школа донео Одлуку о награђивању 27-оро најуспешнијих ученика завршних разреда основних и средњих школа града Крушевца. Ученици су на поклон добили новчану награду у износу од 10.000 динара, књигу „Културна историја Срба“ аутора Јована Деретића, примерак постера са својим фотографијама и вунене чарапе.

  3

  Најбољим ђацима најпре се обратила градоначелник Јасмина Палуровић: "Као најбољи, сврстали сте себе у ред оног најлепшег што Србија има, а то је образована и паметна младост. Ви ћете представљати град Крушевац и нашу земљу на најбољи начин и бити покретачка снага убрзаног, савременог и демократског развоја нашег друштва. И ове године, Град Крушевац вас награђује за ваш рад и труд. То је само мали подстрек и успомена која ће вас увек подсећати на то да Крушевац мисли на вас.“

  4

   

  5

  Градоначелник Јасмина Палуровић и председник Комисије за стипендирање и награђивање ученика и студената града Крушевца Јелена Николић уручиле су награде ученицима.

  7

   

  6

   

  Списак награђених ученика можете погледати ОВДЕ.

   

  У њихово име, захвалио се Сава Ивковић, ученик 4. разреда Прве техничке школе, који је том приликом Градоначелници уручио и постер са фотографијама Светосавских ђака.

  8

   

  9

   

  У програму је учествовао и хор средње музичке школе „ Стеван Христић“.

  10

   

  11

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid