Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Малишани ОШ „Вук Караџић“ у посети Градоначелнику

  Ел. пошта Штампа

  1 Ученици II/2 одељења основне школе „Вук Караџић“ у Крушевцу, са учитељицом Жаклином Николић, данас су посетили градоначелника Јасмину Палуровић. Малишани су на креативан и аутентичан начин исписали и илустровали своје жеље, за које су сматрали да Градоначелник може да испуни.

  Изградња дечјег игралишта у школи, хотела за децу, аква парка, па и чишћење Расине, најчешће су  преокупације које су врло сликовито и оригинално, на прегршт разнобојних писама,  приказали и доставили Градоначелнику, ђаци II/2 одељења школе „Вук Караџић“.

  2

   

  3

   

  Њихове жеље преточене у најлепше цртеже, задаци су који ће бити врло озбиљно схваћени, рекла је у разговору са њима, градоначелник Јасмина Палуровић.

  4

   

  5

  Осим побројаних захтева, лични сусрет био је и прилика за задовољење дечје знатижеље и постављање најразноврснијих питања из делокруга рада „некога ко управља Градом“.

  6

   

  Такође, малишани су са Градоначелником обишли зграду Градске управе, салу за састанке, Скупштинску и Мозаик салу, где су на лицу места могли да се информишу о начину функционисања и активностима руководства Града и запослених у Градској управи.

  7

   

  8

  Ученици су позвали градоначелника Јасмину Палуровић у „узвратну посету" и обећали да ће уз обилазак школе коју похађају, моћи да рачуна и на много нових идеја, како би наш град био што лепши „за сву децу која у њему живе“.

  9

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid