Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Обележен јубилеј - 30 година рада дописништва РТС-а у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа
  1 Дописништво РТС – а у Крушевцу данас је обележило значајан јубилеј – 30 година постојања и рада. Тим поводом, организована је свечаност у Мозаик сали, на којој су додељене Захвалнице најзаслужнијим организацијама и појединцима, са којима је Дописништво остваривало изузетну сарадњу.

   

  28.јун 1989. године, почетак је рада Дописништва РТС – а, једног од најстаријих дописништава у Србији. Први уредник био је Драган Илић, а током претходне три деценије, кроз ову медијску кућу прошло је на десетине новинара и техничара који су стичући у њој искуство, стасали у праве професионалце.

  2

  Захваљујући објективним, благовременим, тачним и свеобухватним информацијама које емитују у етар, Крушевац је заузео значајно место на медијској мапи Србије. Реч новинара има тежину и када указује на негативне појаве, а све у циљу побољшања неке конкретне ситуације, исправљања недостатака и у крајњем циљу ослушкивања јавности.

   

  Десетак чланова Дописништва предвођених шефом Гораном Младеновић „представили“ су се на данашњој свечаности, евоцирајући успомене и сећања на почетке, али и све догодовштине које су саставни део новинарске професије.

  4

  Захвалнице су додељене Граду Крушевцу, у чије име је примила градоначелник Јасмина Палуровић, захваливши се том приликом, затим  Служби за протокол и информисање Градске управе и организацијама, предузећима, установама и појединцима са којима су остваривали изузетну сарадњу.

  3

  Висока професионална етика, промоција Крушевца на националном нивоу, преданост и ентузијазам и даље ће бити саставни део рада нашег Дописништва, осведоченог борца за истину и праву и објективну информацију.

   

  8

  5

   

  6

   

  7

   

  9


   

  naled_bfm

  skgo
  usaid