Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Асфалтирање улица у Бивољу и Петини

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada Сезона грађевинских радова је још увек у току и погодни временски услови се увелико користе за завршетак активности у области путне инфраструктуре. Данас су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић, заменик градоначелника Весна Лазаревић, начелник Градске управе Иван Анђелић и шеф Службе месних заједница Никола Филиповић, обишли Бивоље и Петину где је у току асфалтирање улица од великог значаја за локално становништво.

  Улица Јована Ристића у Бивољу, након више година, коначно ће добити асфалт, уз изградњу атмосферске канализације. Дужина улице је око 215 метара, а ширина 4.

  1

  Према речима градоначелника Јасмине Палуровић, још 2016. су мештани прикупили новац, око 600 000 динара, који је утрошен за израду тампона и припрему за асфалтирање.

  2

  Из буџета Града, ове године обезбеђено је преко 4,5 милиона за асфалтирање које је у току, као и изградњу атмосферске канализације. Извођач радова је крушевачко предузеће „Техноградња“.

    3

  * * *

   

  У селу Петина ради се паралелно на 4 путна правца ( раскрсница - 4 крака ) у дужини од 1,1 км. И овде су мештани донирали око 2 милиона динара, док је из буџета издвојено око 7,3 милиона. Ради се асфалтирање и изградња канала за одвод воде.

  4

  У Петини се још једна деоница асфалтира захваљујући средствима из буџета Града. У питању је пут дужине 300 метара ( преко позиције одржавања ), а издвојени износ је око 2,5 милиона динара.

  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  9

  Извођач је и у овом случају предузеће „Техноградња“.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid