Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас је градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић приредила пријем за председника Одбојкашког савеза Србије и прослављеног селектора Зорана Гајића. Пријему су присустовали и Игор Миљковић, генерални секртар Одбојкашког савеза Београда, Душан Пешић, секретар Спортског савеза Крушевац и Лазар Јовић,председник Одбојкашког савеза Крушевац.

  Разлог посете првог човека одбојкашког спорта у Србији је присуство на промоцији публикације о 70 година постојања овог спорта у Крушевцу.

  Градоначелник Јасмина Палуровић захвалила се гостима на посети Крушевцу, уз заједничку жељу да Крушевац у наредним годинама постане одбојкашки центар и има екипе у обе конкуренције у највећим степенима такмичења. "Крушевац је доста последњих година уложио у инфраструктуру спортских објеката, тако да смо поносни на изузетно добре услове за бављење спортом, како професионалаца тако и рекреативаца. У наредном периоду учинићемо још доста тога како би се  спортска борилишта још више осавременила".

  2

  Председник ОС Србије Зоран Гајић је предложио да наш град буде домаћин Балканског првенства за млађе категорије, током лета наредне године. "Желимо да на тај начин још више популаризујемо одбојку у Крушевцу и Расинском округу, а организацијом једног таквог првенства у томе би много успели. Чињеница је да смо у обе конкуренције сениорски прваци Европе, али Савез доста тога ради на стварању и откривању њихових добрих наследника широм Србије", рекао је Гајић.

   

  Душан Пешић и Лазар Јовић изнели су најзначајније податке о функционисању Спортског савеза и одбојкашких клубова у Крушевцу, а заједнички став им је да би са мало више финансијских средстава и резултати били бољи.

  3

  Овом приликом градоначелници Палуровић уручена је одбојкашка лопта са потписима играчица сениорске репрезентације Србије, које су током лета постале прваци Европе.

   

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid