Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Крушевац домаћин Првенства Србије у атлетици за сениоре и сениорке

Крушевац домаћин Првенства Србије у атлетици за сениоре и сениорке

Ел. пошта Штампа

1 Град Крушевац је домаћин дводневног Првенства Србије за сениоре и сениорке у атлетици. Такмичења се одржавају на спортском комплексу "Радомир Мићић Миче", а организатори су Атлетски савез Србије, Атлетски клуб "Крушевац" и Град Крушевац.

 

 

 

Помоћник градоначелника за омладину и спорт Предраг Миленковић, отварајући такмичење, напоменуо је да је Крушевац град спорта и младих, да је са овог простора изникло много успешних спортиста. "Као домаћини уложили смо максималне напоре да ово Првенство буде једно од најбоље организованих до сада, а надам се да ће сви такмичари својим резултатима такође помоћи да се све ово дуго памти".

2

 

Љубитељи атлетике у прилици су да виде Амелу Терзић, Милоша Раовића, Тамару Салашки, Драгану Томашевић, Татјану Јелачу Мирковић, Михајла Дудаша...

3

 

4

Већ у првој дисциплини дана - бацању диска, репрезентативка Србије Драгана Томашевић бацила је диск 61,50 метара и тако испунила норму за учешће на Светском првенству у Лондону.

5

Данас се на борилишту, после дуже паузе, појавила Биљана Топић у дисциплини троскок и остварила резултат од 13,15 метара.

Сатницу такмичења можете погледати овде.

6

 

7

 

8

 

9

 

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 16 °C vreme
Притисак: 997.9 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid