Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Завршено 6. Спортско првенство команде за обуку Војске Србије

Завршено 6. Спортско првенство команде за обуку Војске Србије

Ел. пошта Штампа

1 У касарни "Цар Лазар" у Крушевцу, данас је завршено 6. спортско првенство Команде за обуку Војске Србије. Током протеклих 5 дана, на такмичењима је учествовало 350 такмичара , представника 8 Центара за обуку: Ваљево, Сомбор, Горњи Милановац, Пожаревац, Београд, Зрењанин, Лесковац и град домаћин - Крушевац. Свечаности затварања и додели награда присуствовао је и градоначелник Драги Несторовић.

Командант Команде за обуку Војске Србије генерал - потпуковник Ђокица Петровић истакао је као добар пример на државном нивоу - сарадњу Гарнизона Крушевац и локалне самоуправе.

 

3

  2

Обраћајући се учесницима првенства, он је између осталог рекао : "Борбеност, висока мотивисаност и спортска пожртвованост, уз достојанствено и фер понашање које сте показали на спортским борилиштима, представљају оно што чини праве припаднике Команде за обуку Војске Србије и начин како се треба борити за своју јединицу".

4

 

Такмичење је одржано у мушкој и женској конкуренцији у 7 дисциплина: војном вишебоју, оријентирингу, стрељаштву, џудоу, футсалу, одбојци и атлетици. Учесници су се надметали на теренима Касарне, Хали спортова, Атлетском стадиону и Слободишту.

  5

 

6

Екипно треће место освојио је Лесковац, други у генералном пласману су припадници Команде за обуку из Ваљева, а свеукупни победник је - град домаћин, Крушевац.

7

 

Време у Крушевцу

Температура: 16 °C vreme
Притисак: 997.9 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid