Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Посета Удружењу Крушевљана у Београду

Посета Удружењу Крушевљана у Београду

Ел. пошта Штампа
1

Градоначелник Крушевца Драги Несторовић са сарадницима посетио је Удружење Крушевљана у Београду, након њиховог недавног боравка у родном граду, када је договорено обнављање и интензивирање међусобних веза на свим пољима.

Удружење Крушевљана, на челу са председником Југославом Цветковићем, најсрдачније је дочекало "земљаке - чарапане", приредивши дружење током кога су договарани и наредни сусрети и окупљања, као и планови конкретније сарадње.

  9

Као најважније, у најскоријем периоду, биће опремљен нови простор на локацији Теразија, где ће се окупљати чланови Удружења, Крушевљани, пријатељи и сви који воле "Лазарев град". Осим тога, у просторијама ће моћи да се одржавају књижевни и музички програми, промоције и разни други сусрети у циљу међусобног информисања, размене и унапређења свеукупних односа између завичајног града и Крушевљана са београдском адресом.

  3

Чланови Удружења Крушевљана за "госте" су припремили и презентацију са циљевима, задацима и планом даљих активности, а замишљено је да се сарадња одвија кроз гранске секције, које ће окупљати људе према професионалном опредељењу и пословним позицијама које заузимају.

  4

Биће организоване и хуманитарне акције, а нова локација Удружења Крушевљана у Београду замишљена је и као место окупљања свих добронамерних људи и за неформална дружења, сусрете, разговоре, па и помоћ и сваку врсту подршке.

  5

На позив градоначелника Драгог Несторовића, прва наредна посета Крушевцу заказана је за 28.јун - Видовдан, када ће чланови Удружења Крушевљана у Београду, својом посетом уприличити и увеличати највећи градски празник.

6

 

7

 

8

 

2

 

Време у Крушевцу

Температура: 16 °C vreme
Притисак: 997.9 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid