Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Отворена прва Јавна гаража у Крушевцу

Отворена прва Јавна гаража у Крушевцу

Ел. пошта Штампа

1 Данас је отворена прва Јавна гаража у Крушевцу. Гаража располаже са 145 места и три резервисана за инвалиде. Првих месец дана, како је изјавио директор ЈП „Пословни центар“ Драги Марковић биће обезбеђено бесплатно паркирање за све кориснике.

Вредност инвестиције је 25 милиона динара из сопствених средстава, а према важећем Ценовнику, цена паркирања за први започети час је 40 динара, за сваки наредни 50. Постоје и месечне претплате за физичка и правна лица, месечне претплате за радни дан, викенд, државне празнике и др.

2

 

 

Градоначелник Крушевца Драги Несторовић навео је ову инвестицију као пример добре праксе јавног предузећа „Пословни центар“ с обзиром да су средства обезбеђена из сопствених извора.

 

3

У плану је и изградња подземне гараже на овом потезу, што ће укључити и реконструкцију шире архитектонске целине.

5

 

6

Гаража има обезбеђен видео надзор и осветљење, а радиће 24 сата, 365 дана у години.

 

2

 

4

Свечаности је присуствовао генерални директор Паркинг сервиса из Београда, Андрија Чупковић, коме је том приликом уручена Захвалница.

7

 

Церемонији су присуствовали и заменик градоначелника Весна Лазаревић, председник Скупштине Јасмина Палуровић и заменик начелника Градске управе Драгица Бојковић...

8

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 20 °C vreme
Притисак: 999.6 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid