Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Одржана 62. седница Градског већа

Одржана 62. седница Градског већа

Ел. пошта Штампа

Grb_grada На данашњој седници Градског већа, као једна од најважнијих тачака, био је Извештај о извршењу Одлуке о буџету града Крушевца за период јануар – јуни 2017. године.

Већници су дали сагласност на Извештај, а укупно остварени приходи и примања у периоду јануар – јун 2017. износили су  1.852.601.156 динара или 49,37% у односу на план, што показује позитиван тренд и оправданост буџетске пројекције.

 

Према речима градоначелника Драгог Несторовића, буџет је врло амбициозно испланиран и за око 20% већи у односу на прошлу годину. Удео предвиђен за инвестиционе активности и даље је врло висок и износи 36%.

 

Осим тога, већници су дали сагласност на Анекс Уговора о купопродаји топлотне енергије који ће ЈКП „Градска топлана“ закључити са предузећем „Building energy 1“ (основни Уговор је већ закључен), као и на текст Уговора о донацији на основу кога предузеће „Building energy 1“ треба да помогне израду прикључног топловода и прикључка на постројење ЈКП „Градска топлана“ (вредност инвестиције око 800.000 евра).

 

Време у Крушевцу

Температура: 21 °C vreme
Притисак: 990.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid