Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Свети Пантелејмон - слава братског града Бијељине

Свети Пантелејмон - слава братског града Бијељине

Ел. пошта Штампа

16 Завршне "Пантелинске свечаности" настављене су данас литургијом у цркви Светог Ђорђа коју је служио владика Зворничко-тузлански Хризостом, уз саслужење бројног свештенства. На литургију се надовезала литија, у којој је била и делегација Крушевца на челу са председником Скупштине града Јасмином Палуровић, која је прошла градским улицама, а централни део прославе било је ломљење славског колача од стране Владике, градоначелника Бијељине и кума славе  - градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића.

17

 

Градоначелник Мићић честитао је славу свим Бијељинцима са жељом да је прославе у миру, здрављу и слози.

 

„Славу Града прослављамо са великим успесима које смо постигли у претходном периоду. Успели смо да од Бијељине направимо модеран европски град, у коме су шансе за напредовање свих грађана једнаке. Успели смо да се опоравимо од поплава, стабилизовали смо буџет и крећемо у даљи напредак", закључио је Мићић.

  18

Он је изразио и задовољство присуством бројних гостију што је показатељ правих пријатељстава, помоћи, подршке, размене искустава и потврда да је Бијељина на правом путу успеха, просперитета и пример добре праксе регионалне и међудржавне сарадње.

19

 

20

 

24

 

21

Председник Скупштине града Крушевца Јасмина Палуровић учествовала је градоначелником Мићићем у живом програму радија Републике Српске, а дала је и изјаву за ТВ Република Српска. Поред честитки домаћину поводом славе, говорила је и о досадашњој сарадњи два града, као и економско-привредним активностима у Крушевцу.

22

 

23

 

Време у Крушевцу

Температура: 21 °C vreme
Притисак: 990.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid