Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Пријем за новинаре

Пријем за новинаре

Ел. пошта Штампа

1 Данас су у  Градској управи, пријем за медије приредиле градоначелник Јасмина Палуровић и заменик градоначелника Весна Лазаревић.

У кратком осврту на прошлу годину, градоначелник Јасмина Палуровић је истакла: „2017. - била је година великих успеха и достигнућа, реализованих и започетих пројеката, зацртаних планова које ћемо амбициозно кренути да остварујемо...Упркос тешком времену, сматрамо да можемо бити поносни на све што смо заједно остварили и да се потрудимо да наредне године буде још боље.

  2

У све ове активности били су уткани  рад и залагање претходног градоначелника Драгог Несторовића коме смо веома захвални за све што је учинио за Крушевац и чији је допринос развоју Града немерљив. Суочени са његовим трагичним одласком и  губитком који носи са собом, пред нама је тежак задатак: наставити са оним што је започето, адекватно пратећи динамику, интензитет и квалитет свих активности и послова.

 

Такође, желела бих да нагласим и да се похвалим чињеницом да смо као локална самоуправа имали изузетну подршку Владе Републике Србије и нашег председника Александра Вучића, као и директора БИЕ Братислава Гашића, без чијег личног залагања не бисмо остварили многе пројекте, ни обезбедили неопходна средства из републике.

  3

Наш циљ су и даље велике и значајне инвестиције, нова радна места, изграђеност инфраструктуре,  могућности за квалитетно бављење спортом, уживање у култури и леп, чист и уређен град.

 

Верујем да се наша визија Крушевца као града прогреса, отворености, богате историје, културног и друштвеног напретка, може остварити. Уз несебичну помоћ и подршку грађана“.

 

Том приликом, упутила је грађанима Крушевца Новогодишњу честитку: „Драги суграђани, година која је пред нама доноси нове изазове. За то ће нам требати мудрости, слоге и заједништва. Желим да у томе будемо упорни, јаки и успешни. Да у наредну годину уђемо са више оптимизма, верујемо у себе и поставимо високе циљеве.

  4

Време које долази искористите најбоље што можете, постављене планове остварите новом енергијом, освежите идеје маштовитим жељама...

 

Нека у сваки ваш дом у Новој години долазе само  радост, успех и слога. Желим вам добро здравље, личну и породичну срећу.

Срећна вам Нова 2018. година!"

 

  5

Досадашња  успешна сарадња ће се наставити и наредне године, закључено је на састанку, а обострани циљ је правовремено и објективно информисање.

 

Време у Крушевцу

Температура: 11 °C vreme
Притисак: 1003.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid