Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Положајници у згради Градске управе

Положајници у згради Градске управе

Ел. пошта Штампа

1 Поводом највећег хришћанског празника - Божића, сходно православној традицији и обичајима, градоначелник Јасмина Палуровић у згради Градске управе Крушевац примила је положајнике.

Ове године, по први пут, Градска управа Крушевац је имала три положајника – три млада математичара који су освојили прво место на Окружном такмичењу – Теодора Пајић (ОШ „Драгомир Марковић“), Данило Грујић (ОШ „Вук Караџић“) и Душан Радисављевић (ОШ „Јован Поповић“).  Школске 2016/2017. године они су као ученици 4. разреда, остварили ове успехе.

2

Градоначелник Јасмина Палуровић, пожелела је све најлепше Теодори, Данилу и Душану у наставку школовања.  „Најважније је да израстете у добре и честите људе, да будете добри ученици и понос својих родитеља. Ви и ваши вршњаци сте будућност Крушевца, будућност Србије“, између осталог пожелела је овогодишњим положајницима градоначелник Палуровић.

3

Захваливши се на позиву да буду овогодишњи положајници, Теодора, Данило и Душан су упознали Градоначелника са својим резултатима и даљим плановима у наставку школовања.

4

 

5

 

6

Положајницима, градоначелник  Јасмина Палуровић је уручила  пригодне поклоне и слаткише.

7

 

Време у Крушевцу

Температура: 11 °C vreme
Притисак: 1003.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid