Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Обележен Божић у Васпитно-поправном дому

Обележен Божић у Васпитно-поправном дому

Ел. пошта Штампа
1

Највећи хришћански празник, Божић, ломљењем чеснице данас је обележен и у Васпитно – поправном дому у Крушевцу, а и овој прослави присуствовали су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и други представници политичког и јавног живота Града.

2

8

Штићеницима Дома се обратио директор установе Иван Мијаиловић.

Он је нагласио да присуством верској церемонији и ломљењем Божићње чеснице, актуелно руководство Града даје подршку Васпитно – поправном дому и његовим напорима да живот штићеника учини квалитетнијим и бољим, а пре свега да од њих начини поштене и достојне људе, који ће се на равноправан начин укључити у живот локалних заједница.

  3

„ Светлост Божју примите у своје срце, чините добро и радост и добро ће вам се вратити. Проведите празнике у здрављу, весељу и са љубављу, како Јеванђеље каже „ , поручио је између осталог директор Мијаиловић.

 

Најлепше Божићње честитке упутио им је и Епископ крушевачки Господин Давид Перовић који је са секретаром крушевачке епархије Драгим Вешковцем такође увеличао прославу у кругу ВП Дома.

  4

Штићеницима је подељена чесница, а највише среће имао је малолетник С.С. који је извукао златник, донацију директора установе.

  5

Штићеници су такође активно укључени у програм, а наступила је и етно група „Лазарице“.

 

6

 

7

 

Време у Крушевцу

Температура: 11 °C vreme
Притисак: 1003.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid