Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Сарадња "Аеродрома Никола Тесла" и Крушевца у циљу пружања стручне помоћи ЈП "Аеродром Росуље"

Сарадња "Аеродрома Никола Тесла" и Крушевца у циљу пружања стручне помоћи ЈП "Аеродром Росуље"

Ел. пошта Штампа
1 Сарадња између АД "Аеродром Никола Тесла" Београд и града Крушевца у циљу пружања стручне помоћи ЈП "Аеродром Росуље", настављена је састанком на београдском аеродрому.
В. д. генералног директора АД "Аеродром Никола Тесла" Београд Саша Влаисављевић дочекао је делегацију из Крушевца у којој су били градоначелница овог града Јасмина Палуровић, помоћник градоначелника Мирољуб Ћосић, директорка ЈП "Аеродром Росуље" Драгана Павловић, представници ЈП за урбанизам и пројектовање на челу са директором Војканом Тутулићем. Састанку су присуствовали и извршни директори АД "Аеродром Никола Тесла" Београд Сенка Јеленковић и Жарко Сувачаров, заменик директора Инвестиција и развоја Марко Марковић.
На састанку је било речи о наставку стручне помоћи и размени искуства између београдског и крушевачког аеродрома. Након састанка, делегација из Крушевца обишла је "Аеродром Никола Тесла", упознајући се са инфраструктурним унапређењима у терминалима.

АД "Аеродром Никола Тесла" Београд као водећи аеродром у овом делу Европе, помаже аеродромима у Србији и окружењу, са циљем даљег унапређења авио-саобраћаја.

4

 

Време у Крушевцу

Температура: 11 °C vreme
Притисак: 997.5 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid