Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Сарадња "Аеродрома Никола Тесла" и Крушевца у циљу пружања стручне помоћи ЈП "Аеродром Росуље"

  Сарадња "Аеродрома Никола Тесла" и Крушевца у циљу пружања стручне помоћи ЈП "Аеродром Росуље"

  Ел. пошта Штампа
  1 Сарадња између АД "Аеродром Никола Тесла" Београд и града Крушевца у циљу пружања стручне помоћи ЈП "Аеродром Росуље", настављена је састанком на београдском аеродрому.
  В. д. генералног директора АД "Аеродром Никола Тесла" Београд Саша Влаисављевић дочекао је делегацију из Крушевца у којој су били градоначелница овог града Јасмина Палуровић, помоћник градоначелника Мирољуб Ћосић, директорка ЈП "Аеродром Росуље" Драгана Павловић, представници ЈП за урбанизам и пројектовање на челу са директором Војканом Тутулићем. Састанку су присуствовали и извршни директори АД "Аеродром Никола Тесла" Београд Сенка Јеленковић и Жарко Сувачаров, заменик директора Инвестиција и развоја Марко Марковић.
  На састанку је било речи о наставку стручне помоћи и размени искуства између београдског и крушевачког аеродрома. Након састанка, делегација из Крушевца обишла је "Аеродром Никола Тесла", упознајући се са инфраструктурним унапређењима у терминалима.

  АД "Аеродром Никола Тесла" Београд као водећи аеродром у овом делу Европе, помаже аеродромима у Србији и окружењу, са циљем даљег унапређења авио-саобраћаја.

  4

   

  Време у Крушевцу

  Температура: 8 °C 13383-1550844841 .gif" width="40" height="25" align="middle" alt="vreme" />
  Притисак: 997. hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid