Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести У Дому „Пане Ђукић Лимар“ реконструисан санитарни чвор

У Дому „Пане Ђукић Лимар“ реконструисан санитарни чвор

Ел. пошта Штампа
1

У крушевачком Дому за децу и омладину „Пане Ђукић Лимар“, завршени су радови на реконструкцији санитарног чвора. Тим поводом, Дом су обишли градоначелник Јасмина Палуровић и председник Скупштине града Живојин Милорадовић.

Дом „Пане Ђукић Лимар“ је васпитно-образовна установа за смештај, исхрану и васпитање ученика средњих школа. Током зимског и летњог распуста, услуге смештаја и исхране пружа и гостима који долазе у наш град и тиме промовише и потврђује гостопримство Крушевљана.

У том циљу, исказана је потреба за побољшањем капацитета и подизањем квалитета услуга смештаја.

4

Према речима директора Миленка Матковића, Дом је аплицирао код Министарства просвете за пројекат доградње санитарног чвора. Укупна вредност инвестиције је 9,2 милиона динара. Пројектом је обухваћена реконструкција и доградња 15 туш кабина које користи 120 ученика, колико их је тренутно смештено у Дому.

 

2

Градоначелник Јасмина Палуровић истакла је добру сарадњу Дома и локалне самоуправе, што је у координацији са ресорним Министарством управо резултирало реализацијом овог пројекта.

  3

Оно што се планира за наредни период је пројекат за доградњу спрата, чиме ће се смештајни капацитети побољшати за око 60 места.

 

Време у Крушевцу

Температура: 12 °C vreme
Притисак: 1003.1 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid