Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Представници ФАО И Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде у посети Крушевцу

Представници ФАО И Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде у посети Крушевцу

Ел. пошта Штампа

Grb_grada Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић и помоћник градоначелника за пољопривреду, шумарство и водопривреду Марко Милојевић са сарадницима  су били домаћини  представницима ФАО, Милошу Миловановићу, кординатору  пројекта ФАО И Европске банке за Западни Балкан и сарадницима Luis Dias Pereira i Samuel Ghazaryan и Зорану Кнежевићу, представнику Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, у вези подршке изградње система за новодњавање и електрификације на територији града Крушевца.

Разговарало се о наводњавању на подручју града Крушевца, и разматрани су одређени инфраструктурни пројекти наводњавања који би могли бити финансирани од стране Европске банке у сарадњи са ФАО и Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде.

 

1

Град Крушевац је предложио неколиико идејних решења за које постои техничка документација, који би могли бити реализовани у наредним годинама.

2

По завршетку састанка представници ФАО и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде са представницима Града су обишли предложене локације у Коњуху и Великом Головоду.

3

 

4

 

Време у Крушевцу

Температура: 11 °C vreme
Притисак: 997.5 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid