Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Завршни радови на спортско-рекреативном комплексу у Рибарској Бањи

Завршни радови на спортско-рекреативном комплексу у Рибарској Бањи

Ел. пошта Штампа
2 Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић и директор Специјалне болнице "Рибарска Бања" др Душан Шокорац обишли су радове на изградњи спортско-рекреативног комлекса на брду Самар.

Обилазећи градилиште, директор Шокорац је упозна Градоначелника са садржајем комплекса и плановима на популаризацији овог дела Рибарске Бање.

15

Према речима директора др Душана Шокорца изградњом оваквог комлекса обогатиће се понуда Рибарске Бање. "Желимо да изградњом ових садржаја употпунимо понуду Бање и да омогућимо заинтересованима из Крушевца и околине да дођу и уживају у спортским садржајима који ће овде бити понуђени. Овде већ постоји један тениски терен, а поред базена и терена за одбојку на песку, сви заинтересовани моћи ће да изнајме бицикле и уживају у вожњи по уређеним бициклистичким стазама".

7

Градоначелник Јасмина Палуровић је похвалила идеју и концепцију овог пројекта, уз напомену да је локална самоуправа ту да у складу са својим  овлашћењима помогне. "Лепо је видети да се Бања шири са понудом, са капацитетима, тако да очекујем да у наредном периоду дођу и инвеститори који би проширили смештајне капацитете". 

10

 

5

 

11

 

13

 

14

 

3

16

У току су завршни радови, а комплетна инвестиција је око 70 милиона динара. Отварање комплекса је планирано за 01.08.2018. године

 

 

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 20 °C vreme
Притисак: 1001.7 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid