Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Сајам спортова у Крушевцу

  Сајам спортова у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас су Град Крушевац посетили представници Спортског савеза Србије (ССС) – Горан Маринковић, генерални секратар ССС и Немања Светличић, директор Спортског сајма, а поводом оргнизаовања Сајма спортова у Крушевцу.

  Пријем за госте приредила је заменик градоначелника Весна Лазаревић са сарадницима – Предраг Миленковић, помоћник градоначелника за омладину и спорт, Бојан Обрадовић, председник Спортског савеза Крушевац, Душан Пешић, генерални секретар Спортског савеза Крушевац, Драган Лазић, директор Спортског центра Крушевац и Александар Николић, технички секретар Спортског савеза Крушевац.

   

  Поздравивши присутне заменик градоначелника Весна Лазаревић је истакла да је Крушевац град спорта и град младих, а да је задњих 6 година доста уложено у инфраструктуру. „Ми, као локална самоуправа, подржавамо оваква и сва слична дешавања посвећена спорту, физичкој култури и здравом начину живота деце и омладине. У потпуности стојимо иза разлога организовања оваквог догађаја – популаризација спорта код наших најмлађих суграђана“.

    2

  Горан Маринковић, генерални секратар ССС се захвалио локалној самоуправи и Спортском савезу Крушевац што су препознали циљ ове акције, као и на показаној спремности за организацију оваквог једног Сајма. „Крушевац смо препознали на основу досадашњих успеха у спорту, на основу изванредне инфраструктуре за бављење свим спортовима, као и на веома успешном раду овдашњег Спортског савеза. Надам се да ће овај Сајам у Лазаревом граду бити један од најуспешнијих и најпосећенијих који су се до сада одржали“.

   

  Предраг Миленковић, помоћник градоначелника и Бојан Обрадовић, председник Спортског савеза Крушевац напоменули су  да је ово прилика да се са радом 50-так клубова који постоје на територији Крушевца упознају ученици од 1. до 4. разреда основне школе за које ће обезбедити и организована посета Сајму.

    3

  Ове године Спортски савез Србије у 6 градова организује Сајам спортова, а Крушевац ће бити организатор 01.10.2018. године. Наредних дана треба да се одлучи о тачној сатници, а одржаће се на Мичетовом игралишту (у случају кише у Хали спортова).

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid