Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести 500 рачунара за 50 школа у 25 градова Србије

  500 рачунара за 50 школа у 25 градова Србије

  Ел. пошта Штампа

  5

  Ротари клуб Крушевац и Гувернер дистрикта, коме Крушевац припада, господин Владимир Матић, посетили су наш град поводом акције "500 рачунара за 50 школа у 25 градова". У њихову част, заменик градоначелника Весна Лазаревић приредила је пријем.

  Гувернер дистрикта Владимир Матић објаснио је да су средства за реализацију ове акције обезбеђена од стране Ротари Дистрикт 2483, Ротари клуба Крушевац као и пријатељског Ротари клуба Бад Орб из Немачке. Обезбеђено је укупно 24 рачунара, најновије генерације за информатичке кабинете за 8 основних школа на подручију града Крушевца и Расинског округа, као и тродневни бесплатни курс информатике у Петници.

  1

  Председник Ротари клуба Крушевац, доц.др Саша Милосављевић истакао је да Ротари клуб Крушевац има изузетну сарадњу са Градском управом и свим јавним предузећима у граду, што има за резултат велики број акција које су спроведене. Довољно је поменути само две чесме које су заједнички урађене, на тргу Костурница и у насељу Расадник, а у плану је и израда нових.
  Заменик градоначелника Весна Лазаревић изразила је захвалност у име града на донацији рачунара школама и најавила даљу сарадњу града Крушевца, Ротари клуба Крушевац и Ротари дистрикта 2483.

  2

  3

  4

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid