Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Отворена 31. Пчеларска изложба

Отворена 31. Пчеларска изложба

Ел. пошта Штампа
1-1

Данас је отворена 31.изложба пчелињих производа, пчеларског прибора и опреме „ Дани пчеларства – Крушевац 2018.“. Организатор је Друштво пчелара „ Др Богољуб Константиновић“, а покровитељ Град Крушевац.

 

Испред Друштва пчелара, окупљене учеснике поздравио је Лев Алужников. Он је нагласио да је крушевачко Друштво једно од најактивнијих, чланови прате сва достигнућа у овој области, а према квалитету меда и производа на тој бази , спадају у врхунске произвођаче.

3

То је потврдио и заменик председника Савеза пчелара Србије, Милутин Петровић. Од 230 друштава колико их је регистровано у Србији, друштво „ Др Богољуб Константиновић“, спада у првих пет по броју чланова, али и кошница које поседују.

4

Изложбу медарства отворио је помоћник градоначелника за пољопривреду Марко Милојевић. Град Крушевац за наредну буџетску годину за куповину опреме и механизације издвојио је 5 милиона динара више у односу на ову. У том делу, са адекватним пројектима и програмима могу се наћи и пчелари.

2

Производња меда и других пчеларских производа перспективна је грана пољопривреде, посебно с обзиром да се здравој и органској храни и пратећим природним препаратима за конзумирање и негу - на природној основи, поклања посебна пажња.

5

 

Време у Крушевцу

Температура: 11 °C vreme
Притисак: 1003.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid