Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Одржана радионица на тему успостављања међуопштинске сарадње у области пречишћавања отпадних вода

  Одржана радионица на тему успостављања међуопштинске сарадње у области пречишћавања отпадних вода

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada У Београду је 29. октобра 2019. у организацији Министарства за европске интеграције одржана уводна радионица на тему успостављања међуопштинске сарадње у области пречишћавања отпадних вода, на којој је представљен уводни извештај, који је урадио ППФ6.

   

  Тема ове радионице било је представљање самог извештаја и могућих модела будуће међуопштинске сарадање након изградње постројења за пречишћавање отпадних вода у Брусу и Блацу.

  KBB_projekat

  Радионици су присуствовали представници јавних комуналних предузећа и општинских управа Бруса и Блаца, а испред Крушевца Оливера Дреновац, помоћник градоначелника за екологију, одрживи развој и енергетику и Владимир Милосављевић, директор ЈКП „Водовод“ .

   

  Договорено је да се следећа презентација одржи у Расинском управном округу 08. новембра 2019., а план је да до краја јануара 2020. године све три јединице локалних самоуправа потпишу међуопштински споразум, којим би се дефинисао начин рада, управљања и финансирања постројења у Брусу и Блацу.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid