Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Промоција нових туристичких е-аутобуса

  Промоција нових туристичких е-аутобуса

  Ел. пошта Штампа
  1

  Крушевац је данас добио још једну атракцију – три електрична аутобуса који ће бесплатно превозити грађане и пружити могућност туристима да сагледају лепоте града из нове перспективе.

   

  2

  Бесплатно разгледање Крушевца Е – возилима има две линије „ Колибри 1“ и „ Колибри 2“ и ради се о кружним рутама.

  13

  „Колибриће" су донирале две компаније као привредни субјекти који успешно послују на територији града Крушевца – „Штампа систем" доо Београд и „Телекомуникација" доо  Блаце.

  3

  Њима се захвалила градоначелник Јасмина Палуровић, истакавши да је сврха донације промоција туризма и туристичког производа „Разгледање града Крушевца“, а захвалност је изразила и директору БИЕ Братиславу Гашићу, уз чије залагање је и реализована.

  5

   

  4

  Окупљеним грађанима обратили су се и представници "Штампа система" Василије Зердо и "Телекомуникација" Блаце Зоран Његовановић говорећи о мотивима који су их определили за ову донацију.

  6

  Прималац је Туристичка организација града Крушевца у чије име се обратила директор Сузана Милосављевић, а корисник АД "Југопревоз Крушевац", кога је представљао директор Зоран Мисић.

  7

  Иначе, „Штампа систем" доо Београд донирала је 2 е-аутобуса у укупној вредности од око 4,4 милиона динара, а „Телекомуникација" доо Блаце један аутобус у вредности од 2,7 милиона динара.

   

  9

   

  8

  Данас су бројни грађани могли да уживају у промотивним вожњама, а од сутра се  линија уводи свакодневно од 10:00 до 18.30 сати са поласком на стајалишту испред Коцке.

  10

   

  12

   

  11

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid