Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Отворен реконструисани стадион ФК „Борац" у Бивољу

  Отворен реконструисани стадион ФК „Борац" у Бивољу

  Ел. пошта Штампа
  1

  У Крушевцу је данас у присуству министра омладине и спорта Вање Удовичића и фудбалских званичника, председника Фудбалског савеза Србије Славише Кокезе, потпредседника ФСС Марка Пантелића и Ненада Бјековића и ФСС Расинског округа Владе Гашића отворен реконструисан стадион ФК „Борац" у Бивољу. Свечаности су присуствовали градоначелник Јасмина Палуровић, директор БИЕ Братислав Гашић, представници руководства Града, као и бројни љубитељи  „најважније споредне ствари на свету“.

  3

   

  4

   

  Град Крушевац је град спорта и то манифестује великим издвајањем за ову област, рекла је обраћајући се присутним грађанима градоначелник Јасмина Палуровић. Улагало се много током последњег периода у инфраструктуру и завршетак фудбалског стадиона ФК „Борац“, још једно је у низу значајних издвајања којим се подиже квалитет бављења спортом у нашем граду.

  6

   

  Као плод добре сарадње локалне самоуправе, Фудбалског савеза Србије и Фудбалског савеза Расинског округа, од данас је Крушевљанима на располагању најмодернији терен: урађене су трибине, темељи за рефлекторе, постављена бехатон плоча, подлога за вештачку траву и вештачка трава, паркинг, прилаз теренима и мост.

  7

  „ Овај стадион непрепознатљив је у односу на прошлу годину“, приметио је министар Удовичић „и драго ми је кад видим да Град разуме значај, али и реализује овакве објекте спортске инфраструктуре на корист свих фудбалских младих нада Крушевца и округа“. Такође и нове трибине пружиће много боље услове љубитељима фудбала, како би утисак био потпун.

  8

  Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза најавио је изградњу још једног фудбалског стадиона у Крушевцу.

  5

  Симболичним пресецањем врпце, стадион „Борац" су званично отворили министар Вања Удовичић, градоначелник Јасмина Палуровић и председник ФСС Славиша Кокеза.

  9

  Након тога, додељени су дресови клубовима РО и уручени пехари првацима Прве и Друге окружне лиге  („Слога" из Мајдева и „Копаоник“ из Бруса).

  10

   

  Посебну пажњу љубитеља фудбала данас су привукли прослављени фудбалски репрезентативци Дејан Станковић, Марко Пантелић, Митар Мркела, Драгиша Бинић, Саво Милошевић и Ненад Бјековић.

   

  Затим је уследила пријатељска утакмица омладинаца ФК „Трајал“ и ФК „Напредак“, коју су судили уважене интернационалне судије Новак Симовић, Далибор Ђурђевић и Милован Ристић.

  11

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid