Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Отворен "Рода центар" у Крушевцу

Отворен "Рода центар" у Крушевцу

Ел. пошта Штампа

Roda Компанија “Mercator-S“ отворила је „Рода Центар“  у Крушевцу. У објекту површине 20.000 м² налази се савремени Мегамаркет, као и Центар технике.

Пре свечаног отварања пословног објекта, градоначелник Крушевца Братислав Гашић приредио је пријем за мр Станку Пејановић, директора друштва Меркатор-С и члан Управе Групе Меркатор за трговину југоисточне Европе са сарадницима.

Roda1

Приликом отварања објекта градоначелник Гашић је изразио задовољство добијањем једног оваквог комплекса у Крушевцу, "а драго ми је и што ће 250 наших суграђана добити посао, а наши суграђани сређени тржни центар који задовољава све услове куповине различитих врста производа".

Roda3

"У години када славимо 10 година пословања Меркатора у Србији, велико ми је задовољство што у Крушевцу отварамо један од најсавременијих наших објеката, у који је инвестирано преко 15 милиона евра" истакла је мр Станка Пејановић. 

 

Понуда од око 17.000 артикала у Рода Мегамаркету је прилагођена потребама грађана Крушевца у погледу квалитета, асортимана, цена, начина и услова плаћања. Купци у Центру технике на располагању имају избор од око 6.000 производа.

Roda4

 

Roda5

 

Roda6

Поред тога, Рода Центар потрошачима пружа велики избор при куповини у продавницама Intersport, Tom Tailor, Deichmann, Tally Weijl, New Yorker, Dexy Co, La Gatta, Orsay, Beba Kids, Lisca, Takko, Zlatarna Celje, Ray Ban Shop, Hendi-Tel, а посетиоцима су на располагању и апотека, кафе ресторан, као и мењачница.

 

Рода Центар Крушевац се налази у улици Благоја Паровића 20, a радно време објекта за потрошаче је од 7:00 до 22:00 часа сваког дана.

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 16 °C vreme
Притисак: 997.9 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid