Grad Kruševac

Vi ste ovde: Насловна KŠ info Vesti Otvoren "Roda centar" u Kruševcu

Otvoren "Roda centar" u Kruševcu

El. pošta Štampa

Roda Kompanija “Mercator-S“ otvorila je „Roda Centar“  u Kruševcu. U objektu površine 20.000 m² nalazi se savremeni Megamarket, kao i Centar tehnike.

Pre svečanog otvaranja poslovnog objekta, gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić priredio je prijem za mr Stanku Pejanović, direktora društva Merkator-S i član Uprave Grupe Merkator za trgovinu jugoistočne Evrope sa saradnicima.

Roda1

Prilikom otvaranja objekta gradonačelnik Gašić je izrazio zadovoljstvo dobijanjem jednog ovakvog kompleksa u Kruševcu, "a drago mi je i što će 250 naših sugrađana dobiti posao, a naši sugrađani sređeni tržni centar koji zadovoljava sve uslove kupovine različitih vrsta proizvoda".

Roda3

"U godini kada slavimo 10 godina poslovanja Merkatora u Srbiji, veliko mi je zadovoljstvo što u Kruševcu otvaramo jedan od najsavremenijih naših objekata, u koji je investirano preko 15 miliona evra" istakla je mr Stanka Pejanović. 

 

Ponuda od oko 17.000 artikala u Roda Megamarketu je prilagođena potrebama građana Kruševca u pogledu kvaliteta, asortimana, cena, načina i uslova plaćanja. Kupci u Centru tehnike na raspolaganju imaju izbor od oko 6.000 proizvoda.

Roda4

 

Roda5

 

Roda6

Pored toga, Roda Centar potrošačima pruža veliki izbor pri kupovini u prodavnicama Intersport, Tom Tailor, Deichmann, Tally Weijl, New Yorker, Dexy Co, La Gatta, Orsay, Beba Kids, Lisca, Takko, Zlatarna Celje, Ray Ban Shop, Hendi-Tel, a posetiocima su na raspolaganju i apoteka, kafe restoran, kao i menjačnica.

 

Roda Centar Kruševac se nalazi u ulici Blagoja Parovića 20, a radno vreme objekta za potrošače je od 7:00 do 22:00 časa svakog dana.

 

 

Vreme u Kruševcu

Temperatura: 19 °C vreme
Pritisak: 990.9 hPa barometar.gif
Prognoza...
wikipedia

naled_bfm_lat

skgo_lat
usaid