Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Још једна донација - рампа за инвалиде

  Још једна донација - рампа за инвалиде

  Ел. пошта Штампа

  Rampa_Citluk Градоначелник је данас обишао и основну школу „Свети Сава“ у Читлуку, где је још једна крушевачка фирма  „Власинац Игда“, обезбедила донацију – рампу за инвалиде.

   

  Увођење рампи за инвалиде, законска је обавеза за све школе, а у времену лимитираних материјалних могућности , сваки поклон обезбеђен од стране неког предузећа, компаније и сл. је добродошла.

   

  У списак донатора граду уписано је и име грађевинске фирме „Власинац Игда“ из Крушевца. Широком спектру активности овог предузећа које спада у веома друштвено одговорне фирме, придружује се и изградња рампи за инвалиде. Њихови планови су да их донирају свим школама на подручју града, а прву је добио Читлук.

    Rampa_Citluk1

  Градоначелник Гашић који је данас обишао двориште школе, подсетио је на своје обећање да ће у наредних 20- ак дана, заједно са пријатељима који такође препознају потребе града и желе да му помогну, свакодневно поклањати Крушевцу. Било да се ради о индивидуалним даровима намењеним угроженим лицима, или донацијама од опште користи.

   

  Такође, поново је позвао бивше страначке прваке  и руководиоце, да на исти начин покажу љубав према граду  и кроз неку донацију врате Крушевцу оно што су током свог мандата узимали од народа.

    Rampa_Citluk2

  Миомиру Божиловићу, власнику ГП „Власинац Игда“, као и Градоначелнику на ангажовању, захвалио се директор читлучке школе Радош Стефановић, уз бројно присуство ученика.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid