Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Радови на постављању оптичке мреже

  Ел. пошта Штампа
  1 Градоначелник Јасмина Палуровић, заменик градоначелника Весна Лазаревић и директор ЈП Дирекција за урбанизам и изградњу Војкан Тутулић обишли су насеље Уједињених нација где су данас започели радови на постављању оптичког кабла.

   

   

   

  ЈП "Телеком Србија" почетком јуна месеца започело је са радовима на оптимизацији своје мреже на територији Крушевца.

  Према речима Градоначелника динамика радова је за сада у планираним роковима. "Телеком је поделио територију града на 5 кластера, како би се што брже завршила законска процедура око добијања дозвола и израде техничких решења. Радови су завршени у улицама око Старог гробља, Багдала 1 и 2, лева страна ул. Цара Лазара. Очекујемо завршетак  радова до краја ове или почетка наредне, ако временске прилике не буду правиле проблеме", рекла је градоначелник Јасмина Палуровић.

  3

  Представник извођача радова - "Телекомуникације Блаце", дипл. инг Миодраг Ђорђевић изјавио је да се овим радовима унапређује квалитет услуга ЈП "Телеком Србија". "Увођењем оптике у свим деловима града, стварају се услови за коришћење најсавременијих технологија како за физичка, тако и за правна лица. Радови се одвијају по плану, а  након насеља УН радови ће се наставити у центру града, Багдали, Липовцу, Мудраковцу, Головоду... На локацијама где смо завршили постављање каблова, почели смо са извођењем радова на враћање тротара и улица у првобитно стање, тако да немамо веће потешкоће у реализацији пројекта".

  4

  До сада је укупно постављено преко 30 км каблова, а још толико треба да се постави до краја радова.

  5

   

   

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid